BLACK BARN HOUSE | AWARD WINNER

BLACK BARN HOUSE

This home has been designed as a stand point for what’s possible in a subdivision for those wanting to make the move north of the city to the popular community Millwater is. The dramatic style of the house is a statement of who they are with their background in the design industry, while catering the needs of their family with two younger children.

They were after an industrial barn like look, much in contrast of the neighbouring properties.

The home represents a client typical to that of The House Company - a passion for design and flare who wants to have a home they are proud of, understanding quality and not settling for anything less.


 
 

SIZE
216 sqm
4 bedroom 2 bathroom

DESIGN FEATURES
Family homes

MATERIALS
Nuwall cladding
Polished concrete
Cedar battens. (Unable to use pine due to colour choice being black)

Black Barn Award Icon.png

Read the article here

 
 
 
claire hall